Nog 2 woningen beschikbaar!

Bouwnummer 2 en 5

Situatiekaart van De Veste

Situatiekaart De Veste

Koopwoningen in de Veste

Een vrijstaande woning of twee-onder- één-kapwoning; bij de Veste is de keuze aan jou. Wat je ook kiest, één ding is zeker: je geniet optimaal van de grote hoeveelheid ruimte. De koopwoningen geven het straatbeeld van de Mekkelhorstweg en de Deurningerweg een volledig nieuwe aanblik. Een aanblik waarin architectuur en natuur prachtig op elkaar aansluiten.

Grote raampartijen, zeeën van ruimte om te parkeren, fraaie details, stijlvolle afwerking en een ruime tuin; zomaar wat fraaie voordelen van de woningen. Deze woning biedt jou en je gezin jarenlang woongenot. De woningen zijn in de basis voorzien van een toilet, badkamer en keuken.

Belangstelling in koopwoningen in de Veste?

De verkoop start op donderdag 12 april. De brochures en inschrijfformulier zijn op te halen bij één van de drie makelaarskantoren.

De inschrijving sluit op maandag 23 april om 12.00 uur. Op dat moment moet je inschrijfformulier binnen zijn bij één van de drie makelaarskantoren.

Op basis van de tijdig ingeleverde formulieren en op volgorde van de inschrijfnummers stelt de gemeente een lijst van gegadigden vast. Aan de hand van deze lijst ontvang je van de betreffende makelaars donderdag 26 april 2018 nadere informatie over je plaats op de optielijst en de mogelijkheden om voor een woning in aanmerking te komen.

Deel deze pagina:

Hoe kunnen we je helpen?