6 woningen 'Honingbes'

Plandeel: Eschwonen

De koopwoningen van Nieuwbouw in Bornsche Maten

Swipe voor meer woningtypes

Kavelkaart Nieuwbouw in Bornsche Maten

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen

Eschwonen 6 woningen ‘Honingbes’

In een prachtig groene omgeving, grenzend aan de Bornse Beeklaan, komen de 6 eengezinswoningen van het deelplan Eschwonen in Bornsche Maten te staan. Dit wordt jouw thuis. Hier vind je de rust en de ruimte om helemaal jezelf te kunnen zijn. In je eigen huis, maar zeker ook daarbuiten, in de wijk. Jouw woning in Eschwonen ligt aan de Honingbes. Vanuit je huis heb je vrij uitzicht over de landerijen aan de oostkant van Borne. Je woont in een ruim opgezette groene wijk. Eschwonen is ook een hechte, gastvrije en sociale woonwijk, waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen.

De korte rij met woningen biedt een gevarieerde aanblik. Kijk maar eens goed naar de fraaie accenten zoals het afdak boven enkele voordeuren, de details in het metselwerk rondom de voordeuren, de variatie in gevelstenen en de roedeverdeling in de kozijnen. Allemaal typische elementen die refereren aan de architectuur van de jaren 30.

Rijwoningen

De dorpse rijwoningen bieden veel luxe en comfort. De tuingerichte woonkamer beschikt over riante raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De woning wordt opgeleverd met luxe keuken van Baars Topkeukens uit de regio en de badkamer wordt voorzien van luxe sanitair. De woning biedt 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer op de tweede verdieping.

Kortom een woning met comfort, luxe en gelegen in een ideale omgeving.

Hoekwoning

De riante hoekwoningen beschikken over veel lichtinval, voldoende ruimte en de luxe die u nodig heeft. Door de riante raampartijen geniet de woonkamer van veel lichtinval. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er via een vaste trap toegang tot een ruime zolder welke ruimte biedt voor extra mogelijkheden.

De dorpse hoekwoning met bouwnummer 28 wordt opgeleverd met een luxe badkamer en een keukencheque van Baars Topkeukens ter waarde van € 3.500.

De statige hoekwoning met bouwnummer 33 heeft extra veel licht en leefruimte op de tweede verdieping door de gedraaide kap. De master bedroom is over de volle breedte van de woning gesitueerd. De tweede verdieping biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld 2 extra slaapkamers te realiseren.

Deel deze pagina: