Wonen in Bornsche Maten

Deelgebieden van Bornsche Maten

Deelgebieden Nieuwbouw in Bornsche Maten

Deelgebiedenkaart
pin
X
De Veste

De Veste

Bekijk het woningaanbod van deelplan de Veste

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
pin
X
De Maten - Avondroodvlinder

De Maten - Avondroodvlinder

Bekijk het woningaanbod van de Maten – Avondroodvlinder

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
pin
X
De Maten - Citroenvlinder

De Maten - Citroenvlinder

Bekijk het woningaanbod van de Maten – Citroenvlinder

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
pin
X
Eschwonen Honingbes

Eschwonen Honingbes

Honingbes

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
pin
X
Eschwonen Havezathe

Eschwonen Havezathe

Bekijk het woningaanbod van Eschwonen -Havezathe

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling

Nieuwbouw koopwoningen in Bornsche Maten

In Borne worden in verschillende deelgebieden koopwoningen aangeboden in Bornsche Maten. Dit project wordt ontwikkeld op initiatief van Bouwontwikkeling De Bongerd v.o.f., een samenwerking tussen VanWonen, Droste Vastgoedontwikkeling, Dura Vermeer, Oude Wolbers en Trebbe.

De Maten 10 woningen ‘Citroenvlinder’: nog 1 te koop!

In het project Citroenvlinder komen 8 half vrijstaande koopwoningen en 2 vrijstaande woningen gelegen op ruime kavels. De 10 woningen hebben een uitgesproken dorps karakter. De stenen die voorzien zijn van een warme kleur, de uitgesproken kapvorm en de verschillende soorten gevels zorgen voor een karakteristieke uitstraling. In dit project is nog slechts één woning te koop, bouwnummer 21. Bouwnummer 21 wordt extra compleet verkocht: inclusief o.a een uitbouw van 1200mm aan de achterzijde, brede pui met dubbele deuren en zijlicht, een geïsoleerde systeemvloer in de garage, vorstvrije buitenkraan en een keuken cheque ter waarde van €4.500 (Baars Topkeukens). Deze extra’s zijn opgenomen in de v.o.n prijs, dus hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht!

Eschwonen 35 woningen ‘Havezathe’

In de Bornsche Maten gaat binnenkort een nieuw project in de verkoop, het mooie project Havezathe. De woningen worden gekenmerkt door unieke en stijlvolle details. Op 15 juni 2019 gaan de 24 twee-onder-één kap woningen en de 11 vrijstaande woningen in verkoop gaan.

De Maten 17 woningen ‘Avondroodvlinder’: Nog enkele te koop – Bouw is gestart!

De Maten is hét nieuwste deelplan in de Bornsche Maten. De 17 woningen ‘Avondroodvlinder’ zijn verdeeld over 3 rijen met een uitgesproken dorps karakter. De bijzondere kapvorm, de verscheidenheid in gevels en de warme steenkleuren geven de woningen een karakteristieke uitstraling.

Eschwonen 6 woningen ‘Honingbes’: Nog enkele te koop – Bouw is gestart!

De bouw van nieuwbouw project ‘Honingbes’ is gestart. In een prachtig groene omgeving, grenzend aan de Bornse Beeklaan, komen de 6 eengezinswoningen van het deelplan Eschwonen te staan. Dit wordt jouw thuis. Hier vind je de rust en de ruimte om helemaal jezelf te kunnen zijn.

De Maten 30 woningen ‘Nieuw Boorn’: alle woningen zijn verkocht!

Verdeeld over het plangebied staan in het project Nieuw Boorn 30 tussen- en hoekwoningen en (half-)vrijstaande koopwoningen. De woningen hebben het uitgesproken karakter van een villawijk. De woningen staan door elkaar waardoor er leuke straten ontstaan. Ze verspringen en zijn qua kleur en materiaal afwisselend. Bij alle woningen heb je een voor- en achtertuin en een eigen berging of garage. De architectuur is strak en modern met veel variatie in gevel kleur en dakbedekking. Fraaie details zoals een opvallende schoorsteen of accenten in het metselwerk, geven de woningen een stijlvol, chique karakter.

De Veste: alle woningen zijn verkocht!

In dit deelplan bieden we 13 koopwoningen aan: drie vrijstaande woningen en 10 twee onder één kap woningen. Alle woningen zijn in de basis voorzien van royale woonkeuken met spoeleiland en complete badkamer. Wat je ook kiest, één ding is zeker: je geniet optimaal van de grote hoeveelheid ruimte. De koopwoningen geven het straatbeeld van de Mekkelhorstweg en de Deurningerweg een volledig nieuwe aanblik. Een aanblik waarin architectuur en natuur prachtig op elkaar aansluiten.

Belangstelling in een koopwoning van Bornsche Maten?

Heb je belangstelling in een woning in Bornsche Maten? Schrijf je nu in voor een woning.

Deel deze pagina:

De koopwoningen van Nieuwbouw in Bornsche Maten

Hoe kunnen we je helpen?