Deelgebieden Nieuwbouw in Bornsche Maten

Deelgebiedenkaart
pin
X
Eschwonen Havezathe

Eschwonen Havezathe

Nog enkele woningen beschikbaar in Eschwonen – Havezathe

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling

Nieuwbouw koopwoningen in Bornsche Maten

In Borne worden in verschillende deelgebieden koopwoningen aangeboden in Bornsche Maten. Dit project wordt ontwikkeld op initiatief van Bouwontwikkeling De Bongerd v.o.f., een samenwerking tussen VanWonen, Droste Vastgoedontwikkeling, Dura Vermeer, Oude Wolbers en Trebbe.

Voorgaande projecten

Afgelopen jaar zijn de fraaie woningen van de projecten Havezathe,  Avondroodvlinder, Citroenvlinder, De Veste, Honingbes en Nieuw Boorn verkocht.

Eschwonen 19 woningen ‘De Hoeve’

De Hoeve is de jongste loot aan de tak van nieuwbouwprojecten van De Bongerd v.o.f. in De Bornsche Maten. Ook De Hoeve is gelegen in het deelplan Eschwonen, en bevat 6 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Aan de Honingbes staan twee rijen van zes en zeven woningen naast elkaar. De woningen hebben een klassieke en stijlvolle architectuur. Door het witte keimwerk op de verdieping krijgt elke woning een eigen karakter. De woning op de hoek van Piepersveldweg en de Honingbes wordt voorzien van een markante dwarskap. Aan de Rozenbottel staat één korte rij van zes woningen. Ook in deze rij hebben alle woningen een langskap, behalve één woning op de hoek die een dwarskap heeft. Door deze bijzondere twist heeft deze woning extra veel leefruimte op de tweede verdieping.

Appartementen De Es’nhorst

Het eerste kwartaal van 2021 start de verkoop van 38 appartementen op een prachtige locatie tussen Oud Borne en aan de rand van de Bornsche Maten! Ook op de hoogte blijven? Dat kan via de nieuwsbrief, die je automatisch ontvangt na inschrijving via de button belangstelling.

Eschwonen 22 woningen ‘Hofstede’

Het fraaie project Hofstede bestaat uit 6 vrijstaande en 16 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen worden gekenmerkt door unieke en stijlvolle details. Februari 2021 start de verkoop.

Belangstelling in een koopwoning van Bornsche Maten?

Heb je belangstelling in een woning in Bornsche Maten van het project De Hoeve, Hofstede of in een van de appartementen van De Es’nhorst? Schrijf je dan nu hier in.

Deel deze pagina: