Wonen in Spinnersbrink

Voorjaar 2022 komt er weer een nieuwbouw project in verkoop in het plandeel Eschwonen, Spinnersbrink.  Vlakbij het pompgebouw, dat bekend staat als het ‘Watermachientje’, worden in deze eerstvolgende fase 33 nieuwe woningen ontwikkeld: rijwoningen, 2^1 kap woningen en vrijstaande woningen. Bij de ontwikkeling van de woningen is qua uitstraling rekening gehouden met het Watermachientje, dat begin 1900 het water van de kleigaten overbracht naar een waterzuiveringsinstallatie van de textielfabrieken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit mooie project, klik dan HIER.

Nieuwbouw koopwoningen in Bornsche Maten

In Borne worden in verschillende deelgebieden koopwoningen aangeboden in Bornsche Maten. Dit project wordt ontwikkeld op initiatief van Bouwontwikkeling De Bongerd v.o.f., een samenwerking tussen VanWonen, Droste Vastgoedontwikkeling, Dura Vermeer, Oude Wolbers en Trebbe.

Voorgaande projecten

Afgelopen jaar zijn de fraaie woningen van de projecten Havezathe, Avondroodvlinder, Citroenvlinder, De Veste, Honingbes, Nieuw Boorn, De Hoeve en Hofstede verkocht.

Appartementen De Es’nhorst

Op 17 maart 2021 is de verkoop gestart van 38 appartementen op een prachtige locatie tussen Oud Borne en aan de rand van de Bornsche Maten.

Belangstelling in een koopwoning van Bornsche Maten?

Heb je belangstelling in een woning in Bornsche Maten van een van de appartementen van De Es’nhorst of in één van de volgende nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan nu hier in.

Deel deze pagina: