Wonen in Spinnersbrink

Binnenkort start verkoop: nieuwbouw project in het plandeel Eschwonen, Spinnersbrink.  Vlakbij het pompgebouw, dat bekend staat als het ‘Watermachientje’, worden in deze eerstvolgende fase 33 nieuwe woningen ontwikkeld: rijwoningen, 2^1 kap woningen en vrijstaande woningen. Bij de ontwikkeling van de woningen is qua uitstraling rekening gehouden met het Watermachientje, dat begin 1900 het water van de kleigaten overbracht naar een waterzuiveringsinstallatie van de textielfabrieken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit mooie project, klik dan HIER.

Nieuwbouw koopwoningen in Bornsche Maten

In Borne worden in verschillende deelgebieden koopwoningen aangeboden in Bornsche Maten. Dit project wordt ontwikkeld op initiatief van Bouwontwikkeling De Bongerd v.o.f., een samenwerking tussen VanWonen, Droste Vastgoedontwikkeling, Dura Vermeer, Oude Wolbers en Trebbe.

Voorgaande projecten

Afgelopen jaar zijn de fraaie woningen van de projecten Havezathe, Avondroodvlinder, Citroenvlinder, De Veste, Honingbes, Nieuw Boorn, De Hoeve, Hofstede en de appartementen de Es’nHorst verkocht.

Belangstelling in een koopwoning van Bornsche Maten?

Binnenkort starten we met de verkoop van het eerstvolgende nieuwbouwproject, Spinnersbrink. Heb je belangstelling voor Spinnersbrink of een van de volgende nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan nu hier in.

We houden je dan via een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo ben je als eerste op de hoogte!
Deel deze pagina: