De locatie Bornsche Maten
in Borne

Borne ligt midden in het groene hart van Twente en heeft ruim 22.000 inwoners. De gemeente bezit alle stedelijke voorzieningen maar behoudt tegelijkertijd de gemoedelijke dorpse sfeer. Borne ligt dichtbij Enschede, Hengelo en Almelo; direct aan de A35 en A1. Het dorpse karakter in combinatie met een universiteit, hogescholen, musea, schouwburgen, winkelvoorzieningen en topsport in de nabijheid maakt deze plek uniek.


Steeds meer inwoners uit de IJsselstreek, maar ook de Randstad, kiezen voor Twente en specifiek voor Borne. De combinatie van de groene en veilige leefomgeving temidden van stedelijke voorzieningen is voor velen een belangrijke motivatie.
Het plangebied ligt in het zuidoosten van de gemeente Borne. Het wordt begrensd door de Rondweg (west), de gemeentegrens met Hengelo (oost en zuid) en het Park Oud Borne met doorkijk naar de wijk Stroom Esch (noord). Bornsche Maten is een nieuwe woonwijk waar ongeveer 2.300 woningen worden gebouwd.

Bekijk het project

Voorzieningen op loopafstand in Borne
Binnen slechts enkele minuten wandelen, sta je al naast de Bornsche Beek of het Beekpark. Maar ook voor de bewoners die zich graag onder de mensen bevinden, is De Veste de perfecte uitvalsbasis. In een mum van tijd sta je in het levendige centrum waarin het qua voorzieningen aan niets ontbreekt.

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager Bornsche Maten
0651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”