Alle projecten
van de Bornsche Maten

De Bornsche Maten is volop in ontwikkeling. Hieronder vind je een overzicht van alle lopende en voorgaande nieuwbouwprojecten.


Bleekershof
5 rijwoningen, allemaal binnen de authentieke sfeer, met de subtiele industriële twist die past bij het textielverleden, en vooral ook bij het historische 'watermachientje'. De woningen zijn natuurlijk gasloos en worden zeer compleet uitgevoerd: inclusief badkamer en sanitair, een keuken en zonnepanelen. En, één van de hoekwoningen heeft zelfs een garage. Alle woningen zijn fraai gelegen aan een groene speelplek, en daarmee ideaal voor starters of jonge gezinnen.

Bekijk het aanbod!

Weverserf
Nu te koop: hier worden twee 2-1-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen gerealiseerd in verschillende types, met en zonder topgevel. De wisselende positionering van de woningen op de kavel en de karakteristieke architectuur geven het plan een speelse aanblik. Zo ontstaat een stijlvolle woonbuurt met een heel eigen sfeer

Bekijk het aanbod

Voorgaande projecten

Afgelopen jaren zijn de fraaie woningen van de projecten Havezathe, Avondroodvlinder, Citroenvlinder, De Veste, Honingbes, Nieuw Boorn, De Hoeve, Hofstede en de appartementen de Es'nHorst verkocht.

Avondroodvlinder

Citroenvlinder

De Veste

Esnhorst

Havezathe

Hofstede

De Hoeve 

Nieuw Boorn

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager Bornsche Maten
0651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”