Alle projecten
van de Bornsche Maten

De Bornsche Maten is volop in ontwikkeling. Hieronder vind je een overzicht van alle lopende en voorgaande nieuwbouwprojecten.


Spinnersbrink
Nu te koop: 33 nieuwe woningen ontwikkeld: rijwoningen, 2^1 kap woningen en vrijstaande woningen. Bij de ontwikkeling van de tegenover liggende rijwoningen is qua uitstraling rekening gehouden met het Watermachientje, dat begin 1900 het water van de kleigaten overbracht naar een waterzuiveringsinstallatie van de textielfabrieken. Kortom, naadloos aansluitend bij de historie, maar ook bij de rest van de wijk.

Bekijk het aanbod

Weverserf
Nu te koop: hier worden 6 twee-onder-één-kapwoningen en 14 vrijstaande woningen gerealiseerd in verschillende types, met en zonder topgevel. De wisselende positionering van de woningen op de kavel en de karakteristieke architectuur geven het plan een speelse aanblik. Zo ontstaat een stijlvolle woonbuurt met een heel eigen sfeer

Bekijk het aanbod

Voorgaande projecten

Afgelopen jaren zijn de fraaie woningen van de projecten Havezathe, Avondroodvlinder, Citroenvlinder, De Veste, Honingbes, Nieuw Boorn, De Hoeve, Hofstede en de appartementen de Es'nHorst verkocht.

Avondroodvlinder

Citroenvlinder

De Hoeve

De Veste

Esnhorst

Havezathe

Hofstede

Honingbes

Nieuw Boorn

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager Bornsche Maten
0651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven nieuwsbrief

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”