Verkoop Spinnersbrink gestart!

22 juni 2022

Nieuwsbericht

We zijn gestart met de verkoop van ons nieuwbouwproject Spinnersbrink in de Bornsche Maten. In dit project worden totaal 33 woningen gerealiseerd: zowel rijwoningen, twee-onder-eenkap woningen als vrijstaande woningen. Allemaal binnen de authentieke sfeer, met de subtiele industriële twist die past bij het textielverleden, en vooral ook bij het historische ‘watermachientje’.


Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je voor in het project Spinnersbrink via deze website door te klikken op belangstelling. Na de activatiemail kan je een account aanmaken. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier.
Sta je ingeschreven op de gemeentelijst Borne, of ben je benieuwd hoe de toewijzing in zijn werk gaat? Kijk dan HIER voor de inschrijfprocedure. Let op: wil je gebruik maken van de voorrangspositie via de gemeente-lijst, geef dan ook bij de digitale inschrijving aan dat je ingeschreven staat op de gemeentelijst. Zonder deze vermelding wordt er geen voorrangspositie gegeven.

De inschrijving sluit op 5 juli om 10.00 uur, daarna toewijzen
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Als je bent ingeschreven via de gemeentelijst Borne, dan heb je voorrang bij de toewijzing. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk 8 juli te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Indien er na de controle op basis van de gemeentelijst nog woningen vrij zijn, dan wordt er geloot. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Makelaar Euverman & Nuyts. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over dit nieuwbouwproject, neem contact op met makelaar Euverman & Nuyts, via 074 – 266 2300. Zij helpen je graag verder!

Deel dit artikel: