De verkoop van Bleekershof is gestart!

12 juli 2023

Nieuwsbericht

Goed nieuws: de verkoop van ons nieuwbouwproject Bleekershof in de Bornsche Maten is gestart. 


Woningaanbod
5 rijwoningen, allemaal binnen de authentieke sfeer, met de subtiele industriële twist die past bij het textielverleden, en vooral ook bij het historische 'watermachientje'. De woningen zijn natuurlijk gasloos en worden zeer compleet uitgevoerd: inclusief badkamer en sanitair, een keuken en zonnepanelen. En, één van de hoekwoningen heeft zelfs een garage. Alle woningen zijn fraai gelegen aan een groene speelplek, en daarmee ideaal voor starters of jonge gezinnen. Bekijk HIER het woningaanbod!

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Heb je interesse? Schrijf je dan in als belangstellende in het project Bornsche Maten via deze website en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Op de WEBSITE maken vind je de inschrijfprocedure, de brochure, de prijzen en de verkooptekeningen. 

Voorrang gemeentelijst Borne
Sta je ingeschreven op de gemeentelijst Borne, of ben je benieuwd hoe de toewijzing in zijn werk gaat? Kijk dan HIER voor de inschrijfprocedure. Let op: wil je gebruik maken van de voorrangspositie via de gemeente-lijst, geef dan ook bij de digitale inschrijving aan dat je ingeschreven staat op de gemeentelijst. Zonder deze vermelding wordt er geen voorrangspositie gegeven.

De inschrijving is gesloten op 18 juli.
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Als je bent ingeschreven via de gemeentelijst Borne, dan heb je voorrang bij de toewijzing. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk 19 juli te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Indien er na de controle op basis van de gemeentelijst nog woningen vrij zijn, dan wordt er geloot. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Makelaar Euverman & Nuyts. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Toch liever een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning?
Ben je juist toe aan de volgende stap? Ook dan voorzien we graag in je wensen. In deelproject Weverserf zijn nog enkele twee-onder-een kap-woningen en een aantal vrijstaande woningen beschikbaar. Ook deze woningen zijn gasloos en  worden zeer compleet opgeleverd, met badkamer en sanitair, keuken en zonnepanelen. Meer informatie vind je op de website woneninbornschematen.nl of via makelaar Euverman & Nuyts in Borne.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze twee nieuwbouwprojecten, kijk dan op de website, of neem contact op met makelaar Euverman & Nuyts, via 074 - 266 2300. Zij helpen je graag verder!

Deel dit artikel: