Fase 2 Weverserf en Bleekershof in verkoop!

16 november 2023

Nieuwsbericht

Er zijn nog woningen beschikbaar. Wil jij in aanmerking komen? Schrijf dan nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur. Als er een woning beschikbaar is nemen wij contact met je op.


Zie jij jezelf wel wonen op deze gewilde locatie in Borne? In deze tweede fase van Weverserf en Bleekershof zijn 16 nieuwe woningen in verkoop: 4 fraaie twee-onder-één-kapwoningen en 7 luxe vrijstaande woningen (Weverserf). In het deelproject Bleekershof komen 5 zeer complete rijwoningen in de verkoop, waarvan 1 hoekwoning met garage. Bekijk HIER alle beschikbare woningen.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende in het project Bornsche Maten via deze en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Op de website vind je de inschrijfprocedure, de brochure, de prijzen en de verkooptekeningen.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze twee nieuwbouwprojecten, kijk dan op de website, of neem contact op met makelaar Euverman & Nuyts, via 074 - 266 2300. Zij helpen je graag verder!

Deel dit artikel: