De verkoop van Bleekershof fase 3 is gestart!

21 mei 2024

Nieuwsbericht

Schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur!


Goed nieuws: de verkoop van de laatste woningen in ons nieuwbouwproject Bleekershof in de Bornsche Maten is gestart. In dit project worden totaal 12 woningen gerealiseerd: 8 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Ben je geinteresseerd? Meld je dan aan en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Op de website vind je de inschrijfprocedure, de brochure, de prijzen en de verkooptekeningen. 

Sta je ingeschreven op de gemeentelijst Borne, of ben je benieuwd hoe de toewijzing in zijn werk gaat?
Kijk dan HIER voor de inschrijfprocedure. Let op: wil je gebruik maken van de voorrangspositie via de gemeente-lijst, geef dan ook bij de digitale inschrijving aan dat je ingeschreven staat op de gemeentelijst. Zonder deze vermelding wordt er geen voorrangspositie gegeven.

De inschrijving sluit op 29 mei om 10 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Als je bent ingeschreven via de gemeentelijst Borne, dan heb je voorrang bij de toewijzing. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk 30 mei te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Indien er na de controle op basis van de gemeentelijst nog woningen vrij zijn, dan wordt er geloot. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Makelaar Euverman & Nuyts. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over dit nieuwbouwproject, kijk dan op de website, of neem contact op met makelaar Euverman & Nuyts, via 074 - 266 2300. Zij helpen je graag verder!

 

Deel dit artikel: