De verkoop van de 21 woningen Blend Borne is gestart!

04 juli 2024

Nieuwsbericht

Goed nieuws: de verkoop van de woningen in ons nieuwbouwproject Blend in de Bornsche Maten is gestart. In dit project worden totaal 21 woningen gerealiseerd: 6 hoekwoningen en 15 tussenwoningen.


BEKIJK HIER HET WONINGAANBOD VAN BLEND


Schrijf in op het bouwnummer van je voorkeur!
Meld je aan via de website www.woneninbornschematen.nl een maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Op de website vind je de inschrijfprocedure, de brochure, de prijzen en de verkooptekeningen. 

Gemeentelijst Borne
Sta je ingeschreven op de gemeentelijst Borne, of ben je benieuwd hoe de toewijzing in zijn werk gaat? Kijk dan HIER voor de inschrijfprocedure. Let op: wil je gebruik maken van de voorrangspositie via de gemeente-lijst, geef dan ook bij de digitale inschrijving aan dat je ingeschreven staat op de gemeentelijst. Zonder deze vermelding wordt er geen voorrangspositie gegeven.

De inschrijving sluit op 11 juli om 10 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Als je bent ingeschreven via de gemeentelijst Borne, dan heb je voorrang bij de toewijzing. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk 13 juli te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Indien er na de controle op basis van de gemeentelijst nog woningen vrij zijn, dan wordt er geloot. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Makelaar Euverman & Nuyts. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Vragen?
Wil je meer informatie over dit nieuwbouwproject, kijk dan op de website, of neem contact op met makelaar Euverman & Nuyts, via 074 - 266 2300. Zij helpen je graag verder!
 

Deel dit artikel: